Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /hsphere/local/home/village/villagecorner.se/site/includes/class.db.php on line 9 Lantkök och sekelskifteskök från Village Corner

Svenska Deutsch Francais English

Village Corner Kök
+46 (0)735 22 32 22
info@villagecorner.se

Lantkök från Village Corner - massiva träkök rakt igenom


Village Corner är ett kök för dig som letar efter någonting utöver det vanliga. Varje kök vi ritar och bygger är unikt. En del mer än andra. Vi föredrar att bygga varje kök på plats. På så sätt kan vi lyfta fram varje köks inneboende möjligheter. Ta vara på gammaldags charm eller anpassa traditionell funktion till en modern miljö. Bekanta dig med ett svenskt kök i massivt trä som du måttbeställer i stilar från lantkök till modernt.

Vad är det då som gör ett Village Corner-kök så unikt? Vi vill gärna förklara det med vår passion för att skapa fungerande köksmiljöer, i kombination med vår långa och breda erfarenhet av köksbyggande. För det går inte att rita de bästa köken om man inte har en passion för kök. En passion som måste vara lika het både för form som för funktion.

När man ritar kök som baserat sig på vad andra tillverkare kan och vill leverera, så upptäcker man att det finns begränsningar. Har man då ambitionen och passionen att vilja något mer, så bestämmer man sig för att tillverka ett eget kök. Och det var så som köksmärket Village Corner föddes. Lite mer genomtänkt, lite personligare och därtill byggt för hand av svenska hantverkare.

Köksmärket Village Corner har uppmärksammats och lovordats i många fack- och inredningstidningar i Sverige och utomlands. Våra lantkök har också förekommit i TV-kanalernas inredningsprogram. Och idag finns Village Corner-kök hemma hos kunder i både Sverige, England, Frankrike och Schweiz.

En passion kan leda långt.


XHTML1.0 & CSS1.0. Produced 2006 by Creatom